Naar inhoud

Open4All

Open4ALL is een initiatief om het leven van mensen met een handicap makkelijker te maken door toegankelijke winkels te vinden en te promoten.

Wij geloven in een wereld waarin iedereen welkom is, ongeacht mobiliteit, leeftijd of situatie. Hoewel ons eerste engagement gericht is op Brussel, blijven we openstaan voor de mogelijkheid om ons bereik in de toekomst uit te breiden naar andere regio's om de toegankelijkheid van winkels te vergroten.

Waarom het Open4All project adopteren ? 
  • Inclusie: Door hellingbanen te installeren, kun je de inclusie van een groter aantal klanten aanmoedigen.

  • Zichtbaarheid: Uw bedrijf wordt uitgelicht in een speciaal artikel op Autonomia en de sociale netwerken. Dit artikel houdt rekening met de behoeften van burgers en belicht niet alleen uw bedrijf op een kaart, maar ook de voorzieningen die in de buurt toegankelijk zijn, zoals vervoer, toiletten en PBM-parkeerplaatsen.
  • Sociaal engagement: Laat zien dat je je inzet voor inclusie en gelijkheid. Je bedrijf wordt opgenomen in onze speciale database van toegankelijke etablissementen, die het voortdurend zal promoten. Bovendien zal het gebruik van onze sticker op je raam de aandacht van klanten trekken en je inzet voor inclusie benadrukken.
  • Klantenuitbreiding: Door een gemakkelijke toegang aan te bieden en de toegankelijkheid te benadrukken, zul je nieuwe klanten voor je winnen die op zoek zijn naar plaatsen die aangepast zijn aan hun behoeften.
Maak je bedrijf nu toegankelijk 
Als je partner wordt van ons project, kies je voor veel meer dan alleen een hellingbaan. We geven je advies over hoe je je bedrijf toegankelijk kunt maken en je sluit je aan bij een gemeenschap die zich inzet voor toegankelijkheid. Ontdek de te volgen stappen om deel uit te maken van het project hier.

Als lid van Open4All wordt uw bedrijf een symbool van inclusie, waar elke klant welkom is.


Je-participe_1.png                 

Modifié le  05.12.2023
Statistieken
  • Nieuws: 4