Naar inhoud

Het Open4All.eu project

De toegankelijkheid en inclusie van winkels bevorderen

Toegankelijkheid is een fundamentele waarde die centraal moet staan in onze samenleving. Met dit in gedachten zet Autonomia, de initiatiefnemer van het Open4All.eu project, zich in om winkels toegankelijk te maken voor iedereen. Ontdek hoe dit innovatieve project werkt en hoe u zich kunt aansluiten bij de gemeenschap van inclusieve winkels.

Deelnemen aan het Open4All.eu project ? 
Het Open4All-project onderscheidt zich door zijn aanpak gebaseerd op samenwerking met lokale bedrijven.

  1. Groen licht voor de audit (gratis) : Log in (als gast) om te profiteren van een gratis audit, inclusief een analyse van de toegankelijkheid van de drempel van je etablissement. Beantwoord de vragen en upload minstens 2 foto's 
  2. Persoonlijk voorstel : Autonomia stuurt u per e-mail een persoonlijk voorstel voor een geschikte hellingbaan als eerste stap. 
  3. Aanvaarding en ondertekening van de bestelbon : Als u tevreden bent met de offerte, kunt u de bestelbon ondertekenen en opsturen.
  4. Installatie : Ons gekwalificeerde team installeert het nodige materiaal voor een optimale toegankelijkheid.
  5. Zichtbaarheid op de Open4All-kaart : Uw vestiging wordt gemarkeerd op de Open4All-projectkaart, zodat een gevarieerd publiek deze gemakkelijker kan ontdekken.
  6. Communicatie op de website en sociale netwerken : uw bedrijf profiteert van zichtbaarheid op de digitale media van Autonomia, zoals de website en sociale netwerken. Dit biedt een waardevolle kans om een breder publiek te bereiken en uw betrokkenheid bij een inclusieve samenleving te tonen.
  7. Lidmaatschap van de gemeenschap van inclusieve bedrijven: u ontvangt een onderscheidende sticker. Deze sticker geeft aan dat uw bedrijf deel uitmaakt van de gemeenschap van inclusieve bedrijven. Je kunt de sticker met trots ophangen in je etalage en zo laten zien dat je je inzet voor toegankelijkheid voor iedereen in je bedrijf.
Open4All prijzen
De prijs van het Open4All-project is transparant en omvat verschillende essentiële elementen om de toegankelijkheid van je bedrijf te verbeteren. De totale kosten omvatten :

  1. De juiste oprijplaat : de prijs varieert naargelang het gekozen type oprijplaat, rekening houdend met de verschillende behoeften van verschillende bedrijven. Of het nu gaat om rubber, staal, aluminium of polyethyleen, elke hellingbaan wordt geselecteerd op basis van de configuratie van uw bedrijf.
  2. Studenten-/vrijwilligersuren.
  3. Digitale zichtbaarheid : zichtbaarheid op de website en sociale netwerken is inbegrepen in de prijs voor het eerste jaar. Daarna wordt u een matig abonnement aangeboden om te blijven profiteren van deze verhoogde zichtbaarheid.
Autonomia's Open4All project biedt een complete en betaalbare oplossing voor bedrijven die inclusie en toegankelijkheid willen bevorderen. Door deel te nemen aan dit initiatief helpt u mee aan het opbouwen van een meer inclusieve gemeenschap, waar iedereen de kans krijgt om volledig deel te nemen aan het sociale leven.

Sluit je aan bij de Open4All beweging en maak van jouw bedrijf een uitnodigende plek voor iedereen.

We nodigen alle bedrijven uit om zich aan te sluiten bij dit inspirerende initiatief en te helpen een wereld te creëren waarin inclusie de norm is.