Naar inhoud

Markeer je vestiging op de toegankelijkheidskaart

Maximaliseer uw zichtbaarheid met Open4All

In de wereld van vandaag, waar inclusie en toegankelijkheid belangrijke waarden zijn, is het essentieel voor retailers om hun betrokkenheid bij een inclusieve samenleving bekend te maken. Dit is waar het Open4All-project om de hoek komt kijken en een uniek platform biedt om toegankelijke etablissementen onder de aandacht te brengen.

Is uw vestiging al toegankelijk? Optimaliseer de zichtbaarheid met Open4All!

  • Log in op (als gast) en kies de optie "Ik wil mijn toegankelijke gebouw publiceren". Beantwoord de vragen en upload minstens 2 foto's
  • Zichtbaarheid op de Open4All-kaart: Door je bedrijf te registreren bij Open4All kun je ervoor zorgen dat het onder de aandacht wordt gebracht, zodat een divers publiek het gemakkelijker kan ontdekken. Of je nu een gezellig café, een hippe kledingwinkel of een professionele dienstverlener bent, deze grotere zichtbaarheid biedt nieuwe mogelijkheden om een gevarieerd klantenbestand aan te trekken.
  • Communicatie op de website en sociale netwerken van Autonomia : Autonomia, de drijvende kracht achter Open4All, zet zich in voor het bevorderen van inclusieve vestigingen. Door deel te nemen aan dit project profiteert uw bedrijf van een grotere zichtbaarheid op de website en sociale netwerken van Autonomia. Deze verbeterde digitale aanwezigheid is een waardevolle kans om een breder publiek te bereiken.
  • Word lid van de gemeenschap van inclusieve bedrijven : Door lid te worden van Open4All ontvang je een opvallende sticker. Deze sticker is veel meer dan alleen een logo; het laat zien dat uw bedrijf een actief lid is van de gemeenschap van inclusieve bedrijven. Hang deze sticker met trots in uw etalage en laat duidelijk zien dat u zich inzet voor toegankelijkheid voor iedereen in uw bedrijf.
Laten we samen bouwen aan een wereld waarin alle voorzieningen toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht hun specifieke behoeften.