Naar inhoud

Talentino

Een inclusieve restaurant in Margraten.

Talentino is een knus oergezellig authentiek restaurant waar Talenten met een Psychiatrische en/of verstandelijke beperking de mogelijkheid hebben om op Bourgondische en Ambachtelijke wijze U te laten genieten van hun kooktalenten. Deze variëren van echte Limburgse streekgerechten bij een sfeervol haardvuur tot het serveren van een heerlijke kop koffie met eigen gebakken vlaai, op een unieke locatie gelegen in het hart van Margraten.

Bij Talentino staan de deuren open voor iedereen: burgers en buitenlui. Deze dorpse, nostalgische warme ambiance, nodigt gegarandeerd uit tot een korte of langere pauze in de dagelijkse bedoening.

Er bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om dagelijks heerlijk vers belegde broodjes af te halen. Tevens kunt U bij ons terecht voor uw bedrijfsfeestjes, het verzorgen van recepties, verenigingsfeestjes maar ook voor borrelgarnituur en schalen belegde pistolets. Dit kan natuurlijk in ons restaurant maar ook op locatie.

Talentino is een uniek initiatief van talent, een zorgbureau voor voor mensen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking in de regio Zuid- en Midden Limburg. Wij willen jong volwassenen de kans geven om in kleine groepjes onder begeleiding van een echte leermeester te leren werken in de horeca. De nadruk ligt bij ons op een respectvolle benadering en het benutten van mogelijkheden en hulpbronnen. Oplossingsgericht werken heeft veel te bieden. Het geeft erkenning en waardering aan het “Talent”, focust op oplossingen en niet op problemen, schept optimisme, hoop en een positief toekomstperspectief voor het “Talent”.

Voor meer informatie klik hier.