Naar inhoud
Lijst van de producten132

RadioLink 2.4G Wireless TV Listener

Echo Radiolink 2.4G is een draadloze TV-ontvanger en persoonlijk oortje in één. Je hoeft geen apart apparaat aan te schaffen om tv en gesprekken te kunnen horen. Onze nieuwe Echo Radiolink 2.4G heeft het allemaal. Luister thuis naar tv of bij vrienden (...)

Modifié le  06.08.2023

Xtra Ringer 8155

Mis nooit meer een oproep met de Xtra Ringer 8155 draadloze beltoonversterker, een accessoire exclusief voor de Swissvoice Xtra 2155 en Xtra 3155 DECT-telefoons. Het is een super krachtige beltoonversterker (90dB), ook uitgerust met een heldere witte (...)

Modifié le  24.05.2023

BrailleBack

BrailleBack is een toegankelijkheidsdienst die blinde gebruikers in staat stelt brailleleesregels te gebruiken.Omdat het kan worden gebruikt met de TalkBack-toepassing, kunt u genieten van een gecombineerde spraak- en braille-ervaring.Met deze toepassing (...)

JABtalk

JABtalk is een gratis en open source Android spraakcommunicatie applicatie ontworpen om non-verbale kinderen en volwassenen te helpen communiceren.JABtalk wordt door spraaktherapeuten algemeen beschouwd als een gemakkelijke en doeltreffende oplossing (...)

Modifié le  02.08.2022

HandiCalendar

HandiCalendar is een tijd- en planningshulp in je smartphone.Als u geavanceerde planningsondersteuning wilt in een eenvoudig te gebruiken kalender, dan is dit iets voor u.HandiCalendar is een hulpmiddel dat je laat weten wat er gedaan moet worden en ervoor (...)

Modifié le  01.08.2022