Naar inhoud
Lijst van de producten104

Toepassing Watchelp

Watchelp is bedoeld voor mensen met cognitieve stoornissen, die kunnen leiden tot geheugen- en perceptieproblemen, alsook moeilijkheden bij het organiseren, beslissen of plannen.Dankzij de toepassing Watchelp Assistant kunt u opeenvolgende tijdlijnen (...)

Modifié le  30.05.2022

AppWriter

Moeilijkheden met lezen, schrijven, de letters vinden die nodig zijn om een woord uit te spreken... AppWriter is een hulpmiddel bij het lezen en schrijven.De functies omvatten tekst-naar-spraak, woordvoorspelling en OCR-scanning.Tekst-naar-spraak (TTS):Lees (...)

Modifié le  30.05.2022

BBRAIN FAMILY D2

Met BBrain kunnen familieleden en verzorgers van overal ter wereld berichten, foto's en herinneringen aan afspraken naar de klok sturen. Zo kan de gebruiker precies zien welke afspraken er voor die dag gepland zijn.De BBrain verstuurt afspraken en andere (...)

Modifié le  30.05.2022

Birillo

Birillo is een ondersteunende rollator voor kinderen met speciale behoeften, ontworpen om zelfstandig te kunnen bewegen in een zittende positie. De speciale vorm en de felle kleuren maken het tot een leuk en stimulerend hulpmiddel en een waardevol instrument (...)