Naar inhoud

Productomschrijving

Daylight TriSun

De Daylight TriSun is een 2-in-1 bureaulamp met SAD-verlichting. Met deze lamp kun je eenvoudig schakelen tussen de lichttherapiestand en de werklampstand. De lichttherapiestand is een uitkomst voor mensen die lijden aan SAD (Seasonal Affective Disorder), een vorm van depressie die samenhangt met de wisseling van de seizoenen.
Bij lichttherapie worden je ogen blootgesteld aan een kunstmatige lichtbron die een sterk licht uitstraalt dat zonlicht nabootst. Dit helpt je lichaam melatonine en serotonine aan te maken wanneer je weinig zonlicht ziet. Door het gebrek aan zonlicht te vervangen, kun je 's nachts gemakkelijker in slaap vallen en je overdag gelukkiger en energieker voelen. Je kunt de lamp naar wens instellen in een lichtkleur van 2700 (warm licht), 4000 (koel licht) of 6000 Kelvin (daglicht). Dit kan zowel in de lichttherapiestand als in de bureaulampstand.
Kenmerken: 14-watt LED-verlichting - Kleurtemperatuur: 2700-4000-6000 Kelvin - Lichtstroom: 1000 lumen - Met ingebouwde dimmer - Ingebouwde USB-poort voor het opladen van je gms of ander apparaat - Gewicht: 14 kg.
Afmetingen : Diameter lampenkap: 16,5cm - Lengte netsnoer: 1,5m

Marque/Distributeurs

Blindshell
Tsjechische Republiek
Société commerciale
  • Producten2
  • Leverancier2
bedrijfswebsite
Fysic
Nederland s Hertogenbosch
Société commerciale
  • Producten2
  • Leverancier2
bedrijfswebsite

Video's

Andere producten van deze merk