Naar inhoud

Productomschrijving

COMPACT

De Compact is een maatstaf voor betrouwbaarheid, kwaliteit en functionaliteit. De Küschall Compact kan gemakkelijk aan uw behoeften en levensstijl worden aangepast, of u nu een hoge mate van configureerbaarheid wenst of een actief product, de Compact is voor u! Het kruis vouwen

Dankzij het kruisvouwmechanisme kan de stoel moeiteloos worden ingeklapt. Het lichte en robuuste frame zorgt voor een soepele rit.

Betrouwbaar Functioneel Comfortabel

Verkrijgbaar als opklapbare of vaste armsteun

We hebben veelzijdigheid en prestaties in één stoel gecombineerd. Bij de nieuwe Küschall Compact kunt u kiezen tussen opvouwbare of vaste armen.

Kleinere maar stijvere framebuisdiameters

Dankzij het hydrovormen kon de diameter van de framebuizen worden verkleind, terwijl de stijfheid van de stoel werd vergroot. Deze verbetering heeft het totale gewicht van de stoel verminderd.

Ergonomisch ontwerp

Dankzij de nieuwe vorm van het voorframe, ter hoogte van de knieën, profiteert u van een maximale grip bij transfers, herpositionering of het inladen van de stoel in een voertuig. Hydroforming zorgt voor deze nieuwe ergonomie en brengt een design tot leven dat traditie en moderniteit combineert.

Keep On Track** (** Parallellisme aanpassing)

Uw behoeften zijn de drijvende kracht achter onze innovaties. Wij hebben deze intuïtieve vorkverstelling ontworpen om nog preciezer te kunnen rijden.

Marque/Distributeurs

Andere producten van deze merk