Naar inhoud

Productomschrijving

CHAMPION

Deze hybride klapstoel biedt een stijfheid die vergelijkbaar is met die van een stoel met een stijf frame en hoge rijprestaties. De Champion is de ideale metgezel voor uw avonturen. De rolstoel is compact voor onderweg dankzij het unieke vouwmechanisme. Met de SK optie (opklapbare voorlijst), wordt de Champion nog

nog compacter. Met een innovatief frame met hydroformed buizen, is de Champion ideaal voor uw actieve leven.

Unieke hybride Zeer compactUniek vouwmechanisme

Het vouwmechanisme is het hart van de Champion. Alle kwaliteiten van een klapstoel en de stijfheid die nodig is om rijprestaties te bereiken die vergelijkbaar zijn met die van een stoel met een stijf frame. Hydrovormen geeft de finishing touch.

Nieuw ontwerp van de uit één stuk opvouwbare voetplaat

De nieuwe voetplaat past perfect bij het nieuwe ontwerp van de stoel. Strakke lijnen geven de hele stoel een unieke uitstraling, terwijl de technische voordelen intact blijven.

De grootte van een rugzak

Als reizen uw droom is, zal de Champion Swiss Knife (SK of "folding front frame") optie het nog gemakkelijker maken. Met de SK-optie kan het voorframe onder de zitting worden geklapt, die ook al is opgeklapt. Een nieuwe generatie, een her-nieuw, voor een nog betere kampioen.

Lichtgewicht actieve remmen

Deze nieuwe remmen, ontworpen met moderne lijnen en zeer licht, beperken het gewicht van de stoel en bieden een betere toegang om ze te bedienen. Voor precisie tot in het kleinste detail.

Marque/Distributeurs

Andere producten van deze merk