Naar inhoud

Van BeleefTV Senior, de mobiele activiteitentabel

Van BeleefTV Senior, een mobiele activiteitentafel voor groepsplezier en geheugentraining.

BeleefTV Senior is speciaal ontworpen voor ouderen om hen te helpen om te gaan met de verschillende vormen van dementie die hun geheugen, gedrag en sociale vaardigheden kunnen beïnvloeden.
Het ontwerp van deze mobiele tafel is bijzonder geschikt voor rolstoelgebruikers, dankzij de vrije ruimte onder de tafel en de verstelbare hoogte. Het zal bewoners samenbrengen rond deze grote interactieve tafel, die ruimte biedt voor een grote groep.
Bovendien zullen er tal van activiteiten beschikbaar zijn, waaronder het luisteren naar muziek en het naspelen van klassiekers, wat de nostalgie van de bewoners zal doen herleven en hen zal motiveren om deel te nemen aan activiteiten op BeleefTV. Er zullen verschillende spellen op verschillende niveaus beschikbaar zijn, met als doel dat ze voor iedereen toegankelijk zijn, zodat niemand het gevoel heeft in de problemen te komen. Als spelers winnen, worden er bovendien complimenten uitgedeeld aan de tafel, wat het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen van de bewoners versterkt.
Als de deelnemers echter in een meer spraakzame stemming zijn, biedt de ActivTab een thema om over het verleden te praten en genereert gespreksonderwerpen om de groep te sturen of ideeën te geven. Het is een geweldige activiteit om aan het geheugen te werken en het sociale gedrag van ouderen te herleren.

Voor meer informatie over de fabrikant of het product, klik hier.