Naar inhoud

Productomschrijving

Wheeleo quadcopter stok met wielen

De Wheeleo vierpootstok met wieltjes voorkomt dat de gebruiker de stok moet optillen om vooruit te komen. Hij biedt een permanente en veilige steun dankzij de 4 vrije 360° wielen.

De Wheeleo wandelstok heeft een indexeringssysteem waarmee de hoogte kan worden ingesteld van 77,5 tot 101,5 cm (in stappen van 2 cm).

De Wheeleo wandelstok is ultra stabiel. Zijn stabiliteit is in feite superieur aan die van conventionele vierpootstokken. Inderdaad, een zijdelingse duw van de wandelstok zal hem doen bewegen en niet omslaan. Bij een gewone viervoetige wandelstok bestaat het risico dat hij kantelt als u hem niet rechtop duwt.

De Wheeleo wandelstok kan zowel met de rechter- als met de linkerhand worden gebruikt zonder dat er speciale aanpassingen nodig zijn: gewoon omdraaien. De wandelstok heeft een smalle zijde die langs het lichaam moet worden geplaatst en een bredere zijde die buiten het lichaam moet worden geplaatst.

Dankzij de wielen met een diameter van 10 cm kunnen kleine oneffenheden zoals tegelvoegen en kleine drempels worden gepasseerd.

AFMETINGEN :

Hoogte: 77,5 tot 101,5 cm

Diameter van de wielen: 10 cm

Diameter van de centrale buis: 3,5 cm

Diameter van de poten: 2,2 cm

Vloeroppervlak: 30 x 25,5 cm

GEWICHT :

Gewicht riet: 3,4 kg

Ondersteund gewicht: 120 kg

Marque/Distributeurs

Andere producten van deze merk