Naar inhoud

Productomschrijving

RGK Elite CX

Carbon zitsysteem voor maximale prestaties
De RGK Elite CX heeft een zitsysteem van koolstofvezel met geïntegreerde Pelvi loc riemen en zorgt voor een nog stevigere zitting en verbinding met uw stoel. Dit verhoogt het reactievermogen en maximaliseert de prestaties.

Maximale energieoverdracht
De CX is ontworpen om zich naar het lichaam te vormen voor maximale energieoverdracht. Met een stoel die strak om het lichaam zit, wordt elke beweging die u met uw bovenlichaam maakt, overgebracht op de stoel in zijn geheel.

Aanpassing
Het zitsysteem bestaat uit 2 delen, rugleuning en zitting en is qua zitdiepte, hoogte van de rugleuning en zijdelingse hoogte afgestemd op uw individuele maten en voorkeuren. De hoek van de rugleuning blijft enigszins verstelbaar (+/- 5-10 graden). U kunt ook kiezen uit een reeks zitbreedtes in stappen van 25 mm.

De bekleding bestaat uit modulair schuim dat zich ook naar uw lichaam vormt en indien nodig gemakkelijk kan worden aangepast. Het geheel is bedekt met een waterdichte neopreen hoes met Airtech zijkanten om de huid te laten ademen.

Het geheel wordt met klemmen aan het frame bevestigd en kan +/- 10 mm in alle richtingen worden afgesteld voor een fijnafstelling. De zithoogte kan ook worden aangepast met afstandhouders.
Van toepassing op alle rolstoelbasketbalklassementen. Ook geschikt voor rolstoelhockey en rolstoelhandbal.

Marque/Distributeurs

Andere producten van deze merk