Naar inhoud

Productomschrijving

Buddy Roamer ™

De Buddy Roamer™ is een posterieure loophulp die gedeeltelijk gewichtdragende houdingsondersteuning biedt met mobiliteit. Het ergonomische frame ondersteunt het lichaamsgewicht terwijl het kind vrij en zonder hulp kan lopen. De Buddy Roamer ™ is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van lichte, matige en complexe gebruikers. Het standaardproduct biedt een veilige en comfortabele positionering met behulp van :

- Verstelbare bekkensteunen en heupgeleiders
- Verstelbare laterale borststeunen
- Centrale positioneringsbalk
Helemaal open aan de voorkant: Er is geen belemmering voor interactie met andere mensen of voorwerpen. Hierdoor kan het kind handsfree interactie hebben met de omgeving om te leren, te verkennen en te ontdekken.

Ergonomisch: Het frame is ontwikkeld om gemakkelijk door deuropeningen en gangen te kunnen, terwijl het een uitstekende stabiliteit biedt voor verkenning binnen en buiten.

Vroege interventie: Dankzij het modulaire ontwerpsysteem kan de rollator meegroeien met uw kind, van baby's van twaalf maanden tot peuters tot tieners.

Vrije zijwaartse beweging: Dankzij het modulaire ontwerpsysteem kan de rollator meegroeien met uw kind, van baby's van twaalf maanden tot peuters tot tieners.

Verstelbare dynamische veer: Dankzij het modulaire ontwerpsysteem groeit de rollator mee met uw kind, van baby's van twaalf maanden tot peuters tot tieners.

Marque/Distributeurs

Video's