Aller au contenu

Sowecare Bv

Société commerciale

Infos

Twentelaan 10
7609 RE Almelo
Pays-Bas
0546 493 145
0546 49 32 51
Modifié le  09.03.2021

Description

SOWECARE développe et fabrique des appareils ménagers avec à l’esprit, comme point de départ, les utilisateurs.
Le fauteuil élévateur inclinable, les fauteuils de travail spéciaux et les chaises roulantes SOWECARE vous permettent d’exercer une vie indépendante dans votre propre foyer.

Marques fabriquées

Marques distribuées

Liste des produits9

LeTriple Wheels werkstoel

Werkstoel en rolstoel gecombineerdAls uw benen niet goed functioneren of als u een slechte dag hebt, is een werkstoel soms niet geschikt. Kies dan voor LeTriple Wheels, die de functies van een werkstoel en een rolstoel combineert tot één complete (...)

Modifié le  28.05.2022

LeTriple bureaustoel

Maximale bewegingsvrijheidU kunt werken aan uw computer of aan een verhoogde werktafel of een voorwerp oppakken dat op een hoge plank boven uw aanrecht is geplaatst. De LeTriple bureaustoel biedt u een maximale bewegingsvrijheid.Goede been techniekDe (...)

Modifié le  22.05.2022

LeTriple Basic draaistoel

Compacte mobiliteitshulpmiddelenDe LeTriple Basic werkstoel is een mobiliteitshulpmiddel met een uiterst compact frame. Het grote voordeel is dat de stoel licht is en daardoor gemakkelijk te verplaatsen, u kunt de stoel goed gebruiken in kleine (...)

Modifié le  22.05.2022

Roulé Plus

De Roulé Plus is een enkele manuele rolstoel. Deze rolstoel kan worden uitgerust met een keuze uit drie verschillende elektrische functies: kantelen, staan en omhoog/omlaag. Deze functies kunnen onafhankelijk van elkaar worden bediend, zodat de eigen (...)

Modifié le  21.05.2022